PUBLICITAT

Xoc mortal amb una víctima a la rotonda nova de FEDA

EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Vista aèria de la rotonda on es va produir l'accident mortal Foto: EL PERIÒDIC

Un home portuguès de 37 anys i resident al Principat va morir ahir de matinada quan el vehicle que conduïa, un BMW Mini Cooper, va col·lidir amb un altre turisme, un Nissan Pick-Up 4x4. Ambdós cotxes circulaven d'Escaldes-Engordany cap a Encamp, informa l'ANA.

L'accident va tenir lloc a la carretera general 2 al quilòmetre 2'190 de la parròquia encampadana, on hi ha la rotonda nova de FEDA, a les 5.29 hores. El conductor del Nissan, de 48 anys, va resultar il·lès però ha estat detingut com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi per imprudència i serà posat a disposició judicial en les properes hores, segons va informar la Policia en un comunicat.

Fins al lloc de l'accident es van desplaçar els serveis d'urgència mèdica que no van poder fer res per salvar la vida del conductor portuguès que va morir com a conseqüència de l'impacte. Fins al lloc dels fets també es van desplaçar el comissari de guàrdia del Cos de Policia i agents del Grup d'Investigacions d'Accidents de Trànsit, per fer el pertinent atestat de circulació i esbrinar les causes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT