PUBLICITAT

El Campus Masip es manté per sobre del centenar de participants

  • La 14a edició finalitza avui després de deu intensos dies a Escaldes i Encamp
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Enric Masip i el seu equip amb els nens que participaren el torneig matinal al pavelló del Prat Gran, ahir. Foto: ÀLEX LARA

El Campus Enric Masip finalitza avui la catorzena edició mantenint-se per sobre del centenar de nens. No hi ha crisi que serveixi d'excusa per a una estada que organitza un dels símbols de la història de l'handbol del Barça i que ofereix proximitat amb els nens i atenció de qualitat durant els deu dies que dura.

La principal novetat d'aquest any ha estat l'impuls mediàtic dotat al Campus a través del twitter i el facebook, ja que per al quinzè aniversari Masip vol reviure un duel entre el famós Dream Team blaugrana i un combinat d'estrelles de la França de Richardson.

Fins llavors, però, queda tot un any i aquest estiu, un any més, el campus ha tingut activitat al Prat Gran d'Escaldes i el complex d'Encamp, gràcies al suport dels dos Comuns i també d'altres empreses com Damm, Plan B, Monster, Viladomat, Julia, la Peletera, la piscina Sant Jaume o l'Hotel Roc Blanc, que han aportat el seu gra de sorra perquè l'estada sobrevisqui un any més.

Val la pena perquè d'aquest campus per a nens d'entre 8 i 16 anys han sortit jugadors de primera línia mundial com és el cas del porter Nacho Biosca, Canyelles o Saubich. Aquest any, a més, hi havia al Campus una andorrana –cosa poc habitual–, la Meritxell, que segons Masip «va provar l'handbol al cole, li va agradar i per això s'ha apuntat».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT