PUBLICITAT

El CV Andorra s'inscriu a la Superlliga malgrat no tenir el suport de Turisme

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Hèctor Garcia fa un cop de dits en un partit del curs passat a casa. Foto: ÀLEX LARA

El CV Andorra ha fet efectiva la inscripció a la Superlliga, fent el pagament de la meitat de la quota d'inscripció (3.500 euros).

El club que presideix Nacho Maset ha decidit seguir els terminis de la Real Federació Espanyola de Vòlei (RFEVB) malgrat no tenir encara el pressupost necessari per jugar a la màxima categoria, que ascendeix a 180.000 euros. El Govern aportarà el seu gra de sorra, ja que no li aplicarà la retallada del 10% per a la pròxima partida anual de subvencions esportives i per tant percebrà íntegres els 108.000.

Li falten, però, 72.000 més i ha picat a la porta d'Andorra Turisme, però ha rebut un no de l'entitat que encapçala Betim Budzaku i ja fa mesos que el club s'està movent per trobar patrocinadors privats, però de moment tot són negatives.

EL CALENDARI, LA PRÒXIMA SETMANA / El que no se sap encara és la quantitat d'equips que jugaran la Superlliga. En principi s'han confirmat 10 i la RFEVB està a l'espera d'una resposta del Vigo, que està mirant d'aconseguir els diners necessaris per inscriure's. A finals de la setmana vinent ja se sabrà quants equips juguen i el calendari. I abans de l'agost s'haurà de pagar l'altra meitat de la quota d'inscripció i els 15.000 euros corresponents a l'aval.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT