PUBLICITAT

L'exseleccionador de Suïssa dirigirà els Isards

  • Philippe Filiatre es compromet per dos anys i debutarà el 15 de setembre
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Filiatre (al centre), en la seva etapa dirigint l'Avenir Castanéen al 2009 Foto: EL PERIÒDIC

L'exseleccionador de Suïssa, el francès Philippe Filiatre, s'ha compromès amb la Federació Andorrana de Rugbi (FAR) per dirigir els Isards els dos pròxims anys.

Filiatre, que al setembre complirà 47 anys, va dimitir per motius personal al combinat centreeuropeu, dos mesos després de derrotar Andorra 21-9 en la divisió 2B de l'Europeu de Nacions debutarà el 15 de setembre en un amistós contra Catalunya. Tot i que la FAR buscava un tècnic principalment del país el president, Xavier Vilasetrú, va reconèixer ahir que «la gran majoria» dels sondejats no van acceptar per motius laborals i que per tant van ampliar la recerca lluny de les nostres fronteres: «Ell i d'altres entrenadors estrangers es van oferir i finalment ens hem decantat per Filiatre perquè té el títol de formador de la Federació Internacional. Li vam fer una proposta i l'ha acceptada», va resumir sobre les negociacions.

Filiatre ve a substituir l'australià Michael Broad, ja desvinculat des de finals de juny tant del VPC com de la selecció, i a principis de l'agost tindrà una reunió amb el ja confirmat nou entrenador del VPC, Dídac Martínez, i amb alguns dels pilars del club i de la selecció com ara Magallon, Kirikaixvili, Roger Fité o Cabanes: «La faran per consensuar el pla de joc per al VPC i els Isards», va explicar Vilasetrú.

Aquesta notícia ha coincidit amb la publicació del calendari de l'Europeu de Nacions 2012-2014, per al qual Andorra debutarà a Dinamarca el 13 d'octubre en la divisió 2B, en la qual també hi ha Israel, Sèrbia i Letònia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT