PUBLICITAT

Menys aturats, però encara per sobre del miler

  • El nombre de beneficiaris de subsidi d'atur es manté en 145 persones
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El mes de juny s'ha tancat amb un total de 1.026 persones que buscaven feina i estan inscrites al Servei d'Ocupació, el que suposa un lleuger descens de set persones respecte al maig, quan se'n van registrar 1.033. Així ho va fer públic ahir el Departament d'Estadística, que va destacar que les tendències mensuals i anuals es mantenen a l'alça per l'evolució dels darrers mesos. D'altra banda, el nombre de beneficiaris de les prestacions econòmiques per desocupació involuntària es manté en 145 persones.

Les dades fetes públiques ahir revelen que l'últim dia del mes de juny hi havia un total de 1.221 demandants d'alta al registre del Servei d'Ocupació. D'aquests, 1.026 estaven buscant feina, mentre que les 195 persones restants volien millorar la seva situació laboral. De les persones en recerca de feina, el 21,8% correspon a treballadors no qualificats; el 20,4% a feines de serveis, restauració, protecció i venedors; el 17,5% a treballs a la construcció; i el 15,1% a treballs administratius.

Estadística ha destacat que al juny estaven registrades 229 ofertes de llocs de treball, el 35,8% per treballadors de serveis, restauració, protecció i venedors, el 10,5% per tècnics i professionals de suport i un 12,7% en tècnics i professionals científics, i el 13,5% per a treball a la construcció.

Entre 40 i 59 anys / El detall per tram d'edat mostra que les persones en recerca d'un lloc de treball es concentren principalment en el que va de 40-59 anys (42,8%). Els demandants en millora estan repartits entre els trams compresos entre els 26 i 59 anys, amb un 85,7%.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT