El Pidasa cau amb el cap ben alt en l'adéu de Beto

• Samir marca el gol de l'honor gràcies a l'estratègia al minut 80
OSIJEK

Fité intenta guanyar una pilota en el partit d'anada, al Comunal Foto: TONY LARA

Després del 0-1 en l'anada hi havia una petitíssima escletxa d'esperança per al Pidasa Santa Coloma contra l'Osijek. No va ser possible, però almenys l'equip croat va haver de treballar de valent per haver d'eliminar el campió de la Copa Constitució en la primera ronda prèvia de l'Europa League. 3-1, un resultat més que digne en l'adéu de Beto al futbol andorrà.

El conjunt local es va veure sorprés per l'empenta colomenca en els primers cinc minuts. El Pidasa va rondar l'àrea local tirant de la pilota aturada i fins i tot va fer una rematada a porteria, amb Pousa com a protagonista. Els crits d'empipament des de la banqueta van fer reaccionar l'Osijek, que va reaccionar i es va posar mans a l'obra en busca del famós gol ràpid per posar la cirereta del pastís a l'eliminatòria i des del principi es va bolcar a l'àrea d'Eloy.

La sorpresa era que el Pidasa replicava, no amb tanta consistència en els atacs, però intentava posar-se a l'altura del rival i la veritat és que en possessió de la pilota ho va aconseguir. Un atac del Pidasa, però, es va convertir en letal ja que una absurda pèrdua de pilota la va aprofitar l'equip local per contraatacar i marcar mitjançant Kvrzic.

En la segona part els de Blanco van estirar-se perquè un gol podia fer tremolar la parròquia local, però al minut 56 Perosevic va fer el 2-0 i va esfumar qualsevol possibilitat de remuntar. Ja al 70 Jugovic va fer el tercer i a deu per al final, tirant d'estratègia, Samir va fer el gol de l'honor. «Hem donat una gran imatge i marxem d'Europa amb el cap ben alt», va dir Blanco.