PUBLICITAT

Peñarroya: «A Plata teníem més diners per fitxar»

I. MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Solana i Peñarroya se saluden en l'anunci de la renovació del tècnic, ahir. Foto: àlex lara

Joan Peñarroya va parlar ahir de l'actualitat esportiva del River Andorra en la roda de premsa per anunciar la seva continuitat com a entrenador de l'equip durant els pròxims dos anys.

Abans de res el tècnic, que complirà la tercera temporada al capdavant del River, va voler agrair a la junta directiva «l'enorme esforç que ha fet» per jugar a la LEB Or. Ho diu perquè la situació actual del bàsquet espanyol no és gens fàcil, salpicada per la crisi. «Trobar patrocinadors no és fàcil. Cap altra entitat d'Andorra ho ha aconseguit però gràcies a això tindrem bàsquet de màxim nivell al Principat», va dir.

Per a ell comença una nova etapa. «Un pas més», segons va definir ell. «Vam començar aquesta aventura fa dos anys i podem continuar amb el mètode de treball que estem aplicant. Som un equip i volem continuar creixent a nivell social, econòmic i esportiu».

Però la realitat és la realitat i hi ha un problema per confeccionar la plantilla del pròxim curs: «Farem un equip amb menys pressupost que en el primer any que vam jugar a LEB Plata. Podíem tenir millors condicions, però realment, tot i que des de fora no ho sembli, tenim uns números molt ajustats». Això no vol dir que no es faci un equip de garanties «Podíem tenir millos condicions però igualment serem competitius». Solana, al seu costat, va reforçar les paraules del tècnic: «Ens veiem capaços de fer una plantilla de garanties amb els recursos que tenim.

bavosi se'n va / Amb el tècnic ja definit ara falta saber quins seran els seus alumnes. Bavosi ja li va comunicar personalment que s'ha compromés amb l'Unión Atlética uruguaià i també va avançar que a algun dels quatre pivots li oferiran la renovació. De moment tenen contracte Maresch, Sánchez i Farfán. A la resta els aniran oferint renovar «perquè tots tenen qualitat per jugar a Or».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT