PUBLICITAT

L'Andorra debutarà el 22 de setembre a casa amb l'UPV

  • El club ha pagat els 21.000 euros per jugar a Segona, que tindrà 14 equips
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

El sorteig del calendari i partits per a la pròxima temporada a la Segona Divisió es va sortejar ahir amb el FC Andorra al bombo, que encara no ha confirmat que jugarà en la divisió de plata del futbol sala espanyol tot i que està seguint tots els passos per fer-ho. Així doncs el conjunt tricolor debutarà el 22 de setembre a casa contra l'UPV Maristas Valencia en una lliga que es reduirà de 16 a 14 equips, igual que el calendari, que s'ha escurçat a vuit mesos de competició.

El gerent i portaveu de l'Andorra, Emili Puig, va ser ahir en la celebració del sorteig i va assegurar que entre avui i dilluns s'ha d'estudiar la viabilitat per jugar a Segona, ja que no les té totes a nivell econòmic com per sortir a jugar en aquesta categoria tan exigent amb un equip de garanties.

És per això que de moment la parcel·la esportiva està intacta. Només s'ha parlat amb el tècnic Xavier de la Rosa, però de manera informal i fins que el sí a jugar a Segona no sigui rotund no es planificaran les altes i baixes.

Un punt a favor és que l'Andorra ha pagat els 21.000 euros en concepte d'inscripció, aval i llicències per jugar a Segona. Ara només falta quadrar els números.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT