PUBLICITAT

Detingut l'home contrabandista que s'havia donat a la fuga

  • És veí de la Seu i anava acompanyat de dos andorrans, localitzats dilluns
EL PERIÒDIC
RIBERA D?URGELLET

La Guàrdia Civil va detenir dimarts J.F.F, de 53 anys i veí de la Seu d'Urgell, com a tercer implicat en l'operació que es va dur a terme el passat dilluns a la Parròquia d'Hortó, al terme municipal de Ribera d'Urgellet, i que es va saldar amb la detenció de dos homes –veïns andorrans– i el decomís de 23.000 paquets de tabac a més de 1.839 paquets de picadura de tabac.

J.F.F.,s'havia donat a la fuga dilluns durant un operatiu de la Guàrdia Civil efectuat a la Parròquia d'Hortó, que va permetre interceptar tres vehicles que transportaven tabac de contraban valorat en 113.210 euros. Els agents van detenir l'home l'endemà, a la Seu d'Urgell, per un presumpte delicte de contraban. Va ser posat a disposició del Jutjat d'Instrucció número 2 de la capital de l'Alt Urgell.

Nou decomís / D'altra banda, la Guàrdia Civil va decomissar també dimarts 427 paquets de tabac ros de contraban valorats en 1.750 euros a la duana de la Farga de Moles. El decomís es va produir a les 13.30 hores durant la inspecció a un Renault Megane amb matrícula espanyola, que va permetre trobar la mercaderia amagada a la roda de recanvi. El conductor va ser identificat com a H.Z., de 36 anys i resident a Sabadell.

Per tot plegat, es va aixecar acta de decomís de contraban i la mercaderia va quedar a disposició de la duana de la Farga de Moles.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT