PUBLICITAT

El nom del rival, el millor al·licient

  • La UE Santa Coloma, virtualment eliminat contra el Twente (6-0), somia amb no perdre davant l'afició
IVÁN MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La plantilla de la UE Santa Coloma realitza l'entrenament oficial previ al partit de tornada contra el Twente, ahir a l'Estadi Comunal Foto: ALEX LARA

La UE Santa Coloma és el 429è club en el rànquing de la UEFA; el FC Twente holandès és el 36è. Tots dos s'enfronten avui (19.30 hores, Estadi Comunal) en el partit de tornada de la primera ronda prèvia de l'Europa League amb els deures fets per part del sisè classificat en la darrera Eredivisie (6-0) que deixen l'equip colomenc virtualment eliminat.

Per al tècnic, Lluis Miquel Aloy, està «sentenciada» però també va deixar clar que aquest partit sí que val per alguna cosa, principalment perquè és un regal que l'equip colomenc es va guanyar sent el tercer classificat en la darrera Lliga Nacional: «Faré algun canvi en l'onze però no serà pel resultat de l'anada. Estic molt orgullós dels meus jugadors, tots van fer un esforç enorme allà i jugar l'Europa League és un premi per a ells. Tots els jugadors de la plantilla tindran minuts perquè se'ls mereixen».

SALVAT, SANCIONAT / Tots menys Quim Salvat, que està sancionat en veure dues grogues a l'estadi De Grolsch Veste. Les opcions de no perdre són remotes. Tant, que preguntat sobre si signaria un empat, Aloy va respondre sense dubtar: «¿On ho haig de fer?». El Twente és infinitament superior però la UE buscarà un resultat digne «dins les nostres possibilitats» i agradar a l'afició davant un rival de tanta entitat. Aquest és el millor al·licient: el nom de l'equip contra el qual s'enfronten.

CONTRA EL SEU ESTIL / Un dels grans problemes de la UE contra el Twente és que no pot ser fidel al seu estil de joc ofensiu que habitualment practica en la Lliga Nacional. Aloy va admetre que seria «un suïcidi» anar a buscar el rival al seu camp. «I ens costa molt jugar a la defensiva perquè no estem acostumats. No hi ha un altre remei i patim de veritat».

De motivació, tot i que l'eliminatòria està pràcticament decidida, no li faltarà al conjunt colomenc. «I més jugant a casa, davant el nostre públic. Ens enfrontem al Twente i els jugadors ja es retroalimenten sols contra un equip com aquest. Lluitarem fins que se'ns acabi la benzina. Allà vam aguantar 70 minuts, aquí ja veurem».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT