PUBLICITAT

El Pidasa viatja a Osijek sense Òscar, Manolo Jiménez i Juli Sánchez

I. MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Javi Sánchez (dreta) i Ivan Ibriks disputen una pilota en el partit d'anada Foto: TONY LARA

És una quimera pensar que el FC Pidasa Santa Coloma lluitarà per remuntar l'eliminatòria. Però pensar és gratis, i més en el món del futbol que pot passar de tot. El campió de la Copa Constitució afronta avui a les 20.00 hores el partit de tornada de la primera ronda prèvia de l'Europa League amb un 0-1 en contra, un resultat que manté oberta l'eliminatòria tot i que sent realistes no hi ha gaire a fer.

A més Lluís Blanco compta amb tres baixes d'enorme pes al vestidor: Òscar Sonejee, Juli Sánchez i Manolo Jiménez, tots tres per motius laborals, a més de Txema. Els dos primers van ser titulars en l'anada i tots tres van ser habituals en l'onze colomenc durant tota la temporada passada, per tant es presenta un problema per al tècnic, que per compensar podrà recuperar Samir.

AGUANTAR EL 0-0 I... / L'objectiu és ben clar: «Aguantar tot el que podem», va assegurar el tècnic. Com més minuts passin amb el 0-0 més nerviosisme mostrarà la parròquia local, ja que un gol del Pidasa forçaria la pròrroga. Aquest és el repte. «Tenim molt respecte al rival, però mai por. Són professionals, nosaltres amateurs, hem tingut un viatge llarg i totes les de perdre per a aquest partit però si hi ha vida hi ha esperança», va indicar Blanco.

Un dels enemics contra els quals haurà de lluitar l'equip tricolor és la calor; l'altra, les dimensions del terreny de joc, que són més grans que el Comunal i segons Blanco provocarà «que la benzina se'ns acabi abans»; i una tercera, les citades baixes que evidement segons el tècnic «les acusarem». Tot rema en contra del Pidasa però no hi ha res a perdre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT