PUBLICITAT

L'Andorra prepara un equip temible per a la Primera

  • Negocia amb Ilde, Garcia, Moreno i Sebas
I. MOURE
ANDORRA LA VELLA

François Moliné, des d'avui president del FC Andorra en ser l'únic candidat a les eleccions del passat dilluns, va comentar com un dels punts de la presentació del seu projecte que el repte de l'equip de futbol per al pròxim curs seria el de consolidar-lo en la Primera Catalana. Però tal i com s'està movent el club tricolor en relació a les altes i les baixes, van ser unes declaracionsde cautel·la, perquè el cert és que si els plans surten bé hi haurà un equipàs que podria aspirar a l'ascens a Tercera.

El primer pas del gerent i portaveu del club, Emili Puig, que continuarà lligat al club, ha estat tancar la renovació de Justo Ruíz, que era l'objectiu primordial. L'acord amb la Federació Andorrana de Futbol és total i el seleccionador sub-21 podrà compaginar els dos càrrecs. El segon pas, que està a punt de fer-se realitat, és el de tancar el fitxatge de Sebas Gómez, davanter uruguaià del Matecosa i internacional tricolor que ara per ara «està definit en un 90%». L'acord amb el jugador és total i només falta que l'equip lauredià li doni la baixa per poder signar.

I hi ha tres noms més a sobre la taula que permeten somiar: Ildefons Lima, Marc Garcia i Sergi Moreno. «Els hem fet una oferta i ens han de respondre», va avançar Puig.

Per al pròxim curs s'han confirmat les baixes de Fajardo, Riera, Fabio, Llanas i possiblement Maicon. Han renovat Albert, Xavi Gil i Cristian, pugen al primer equip Moisés San Nicolási Alves i se'ls oferirà la continuitat a la resta: Ferran Pol, Emili, Maneiro, Ayala, Ludo, Joel, Mejías, Pujol, Toscano, Paredes i Somoza.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT