PUBLICITAT

L'italià Fabbrizi guanya el GPI Axa Patrimoine

EL PERIÒDIC
MOLLET DEL VALLÉS

Periodic
Foto: GPI AXA PATRIMOINE

L'italià Massimo Fabbrizi es va proclamar campió del Gram Premi Internacional Axa Patrimoine Assegurances, que es va disputar el cap de setmana passat a Mollet del Vallés. La competició, que complia deu anys de vida, va aplegar 115 participants entreels quals hi havia tiradors de primera categoria com ara el guanyador, dues vegades campió del món o el seu compatriota Giovanni Pellielo, tres vegades campió del món, dos vegades medallista de plata i medallista de bronze en el Jocs Olímpics, segon en GPI andorrà.

En la categoria veterans el primer classificat va ser Jean Pierre Fernàndez, el segon Juan José Obrero i el tercer Joan Manel Corrales. En dames va vèncer la Jessica Rossi de l'equip Olímpic italià, seguida per Eva Maria Clemente i Maria Nicolàs va ser tercera. En la el millor va ser Álvaro Gormaz Martín, el segon Ramón Martínez i tercer Rubén Díaz.

Finalment en el Campionat d'Andorra de fossat olímpic el vencedor va ser l'olímpic tricolor Joan Tomàs, subcampió Esteve Ruiz i el bronze va ser per a Josep Coma.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT