PUBLICITAT

El VPC fitxa un neozelandès polivalent

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La marxa ja confirmada d'Adam Hinds ha fet que el VPC li busqués un relleu i ahir va comunicar que s'ha fet amb els serveix d'un neozelandès, que resideix i juga a Austràlia. Es tracta de Barry Dawson Williams, de 25 anys, 1,87metres d'altura i 108 quilos de pes que actualment juga en el primer equip del club de Brisbane South, i que pot jugar de talonador, segona línia i tercera línia centre. «Hem triat un jugador polivalent de la davantera ja que son les posicions que tenim ara mateix mes descobertes», va declarar el president, Thomas Ginesta.

Aquest contacte ens ha arribat via l'Àlex McKendry, ja que han estat jugant junts en la Selecció regional de New South Wales.

Carles Gómez va aconseguir rebaixar la seva marca personal en els 1.500 metres, en els campionats del Món júniors que es disputen a Barcelona. El corredor de la Federació Andorrana d'Atletisme va fer ahir un temps de 4min 16,99s, quatre segons més que la que tenia, i va acabar com era d'esperar últim de la seva sèrie i de tota la classificació.

De la seva banda la jove de 15 anys Cristina Llovera, l'última en aconseguir bitllet per a Londres 2012, va fer una marca de 13,07s en els 100 llisos. Amb 2,4 de vent en contra i resentint-se d'una sobrecàrrega d'abductor, va fer un temps correcte que la va situar en la posició 42 d'un total de 45 participants.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT