PUBLICITAT

Les empreses Teknon i Indra es comprometen a estudiar Andorra per implantar la seva activitat

  • El directiu de l'empresa Indra ha explicat que el seu element cabdal és la innovació i que els interessa fer servir Andorra com a laboratori per provar noves tecnologies
  • Alcobé ha anunciat que ja hi ha nou empreses que han signat un compromís per estudiar Andorra com a destinació
11072012_workshop
El cap de Govern, Toni Martí, ha fet pujar a l'escenari a tots els participants en les sessions de treball del projecte Actua. Foto: ANA / M.C.
El ministre d'Economia i Territori, Jordi Alcobé, ha anunciat aquest dimecres que ja hi ha nou empreses que han signat un compromís per estudiar Andorra com a destinació per ubicar-hi la seva activitat. De moment ha desvetllat els noms de les empreses Teknon i Indra, que ha assegurat que estan interessades en establir-se al Principat. De fet, el directiu de l'empresa Indra, Jordi Marín, ha explicat que el seu element cabdal és la innovació i que els interessa fer servir Andorra com a laboratori per provar noves tecnologies. Aquest anunci l'ha fet el ministre en el marc de la presentació de la iniciativa Actua, engegada amb Monitor Group per a la captació d'inversió estrangera, aquest dimecres a la tarda al Centre de Congressos de la capital.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT