PUBLICITAT

Garcia serà el relleu de Gómez en la FAA

  • El rival de fa quatre anys de la presidenta es queda sol en la carrera cap a les urnes i dilluns vinent prendrà el càrrec
  • L'entrenador es mantindrà com la pedra angular en el pròxim projecte del l'equip tricolor a l'Adecco LEB Or
IVÁN MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Eduard Garcia, al Casal de l'Esport en les eleccions del 2008 Foto: EL PERIÒDIC

Eduard Garcia assumirà el relleu de Judit Gómez com a màxim mandatari al cap davant de la Federació Andorrana d'Atletisme. El que fa quatre anys va ser el rival de la presidenta ha tornat a presentar candidatura per a les eleccions d'aquest any, el termini de les quals expirava el dilluns anterior a la nit, i en ser l'únic candidat ahir no va ser necessari votar; dilluns vinent prendrà el càrrec al Casal de l'Esport.

La junta que lidera Garcia la completen Víctor Martínez com a vicepresident, Sergi Vidal com a tresorer i Jordi Martínez com a secretari general. Com a vocals hi hauran Xavi Bossa, Josep Sansa, Joan Berenguer, Maria Nadal i un representant de cada club, en aquest cas Jose Doval del CAAD, Conrad Villacampa del CAVA i Sònia Malki de l'AAA.

Garcia va assegurar ahir a aquest rotatiu que la idea de la junta entrant és mantenir una línia continuista dintre de la Federació Andorrana d'Atletisme. L'equip de Judit Gómez va aconseguir eixugar en dos anys el deute que era d'un total de 70.000 euros que es va trobar al 2008 i ara marxa deixant a la caixa forta 30.000 euros, totes les factures pagades i la creació de l'escola d'atletisme i el grup de tecnificació, a més de gairebé triplicar el número de corredors de la base (de 30 a 80 corredors).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT