PUBLICITAT

Cap al·legació ciutadana al projecte de la Querola

  • Naudi confia en autoritzar els permisos de construcció aquest juliol
CLARA GARNICA
ORDINO

Periodic
Imatge virtual de com serà la Querola Foto: EL PERIÒDIC

Ahir, a les tres de la tarda, va finalitzar el termini d'informació pública del projecte de la Querola, sense que cap ciutadà hi presentés al·legacions. Es tracta d'un pas més en el desenvolupament d'aquest complex d'habitatges que l'arquitecte francès Jean Nouvel fa anys que intenta tirar endavant a la parròquia. La cònsol menor d'Ordino, Consol Naudi, va explicar que ara estan a l'espera de l'informe favorable del Govern. El següent pas serà autoritzar-ne als propietaris la construcció, un aspecte que es confia fer durant aquest juliol.

El projecte d'equipaments i el pla parcial de la Unitat d'Actuació UA-18 B, situada entre el Camí dels Comuns i el Camí de la Gonarda, és a dir, la Querola, es trobaven sotmesos a informació pública des del 24 de maig. Al no haver-hi cap al·legació, i un cop rebin el vistiplau del Govern, el Comú tindrà la potestat per tirar-ho endavant. Tot apunta que això serà en la propera sessió de Consell de Comú del 26 de juliol, si no se'n convoca cap d'extraordinària abans. Per tant, s'endarrereixen en prop d'un mes les dates que la promotora preveia iniciar les tasques de construcció.

Habitatges i d'altres equipaments / La Querola és un projecte urbanístic de 65 apartaments de 120 a 240 m2. L'espai comptarà, a més, amb piscines naturals, una plaça pública a l'estil fòrum romà i un amfiteatre que la parròquia podrà utilitzar per a espectacles. De moment s'han rebut peticions per omplir fins a un 33% dels habitatges a la venda.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT