PUBLICITAT

Cares noves i sed de revenja

  • El Lusitans sap que no pot remuntar el 8-0 contra el Valletta, però vol rentar la imatge davant la seva afició
IVÁN MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els jugadors del Lusitans fan carrera contínua en l'entrenament oficial d'ahir en un Estadi Comunal amb la gespa en perfectes condicions Foto: ÀLEX LARA

Vicens Marqués va anunciar ahir que farà diversos canvis en l'onze inicial respecte de l'equip que va sortir d'inici en el partit d'anada de la ronda prèvia de la Champions League que el Lusitans va perdre per 8-0 contra el Valletta.

Avui, en la tornada (19.30 hores, Estadi Comunal), introduirà algunes cares noves: «Faré bastants canvis», va dir argumentant que en el campió d'Andorra «no tenim cracks, tots són igual d'importants» i assegurant que per l'entrega en els entrenaments «és el moment de donar l'oportunitat a altres jugadors, perquè tothom ha fet mèrits per jugar aquest partit».

L'objectiu serà el de demostrar a casa davant l'afició que el 8-0 en l'anada no reflecteix ni molt menys la diferència entre els dos equips. «El Valletta és un equip professional amb tres o quatre jugadors molt bons però nosaltres volem demostrar que es poden fer les coses millor que fa una setmana». Va negar que el Lusitans tingui sed de revenja, però al cap i a la fi va assenyalar: «Els jugadors estan rabiosos perquè a Malta vam encaixar un resultat molt dur, que fereix en l'orgull». I preguntat per la victòria, va avisar que hi han opcions «si es fan les coses bé» però que sobretot «el que volem és plantejar un partit que sigui disputat».

L'eliminatòria està perduda i amb el 8-0 el tècnic va admetre haver viscut una setmana «amb més feina de psicòleg que d'entrenador» però demana als seus jugadors un canvi d'ànim perquè un partit internacional s'ha d'afrontar «amb respecte, intensitat i il·lusió».

MILLER VOL CONCENTRACIÓ / Mark Miller, entrenador del Valletta, també va parlar de respecte cap al Lusitans: «Tenim peu i mig en la següent ronda però aquest partit començarà de nou 0-0 i hem de tenir la mateixa mentalitat que a l'anada».

Miller va admetre que la tornada de la primera ronda servirà per preparar l'eliminatòria contra el Partizan. Farà proves, tot i que preguntat si jugaran les seves estrelles va anunciar: «Posaré d'inici l'equip més fort». Cosa que no vol dir que juguin d'entrada el vendaval ofensiu que van formar a l'Hibernians Ground maltès Mifsud, Da Conceiçao, Dennis i Barbosa. «Anirem a guanyar, seria una bogeria no pensar en això», va dir reconeixent que vuit gols no és la diferència entre els campions de Malta i d'Andorra: «En els primers minuts ells van tenir les seves oportunitats per marcar...».

Marqués podrà comptar amb pilars com Àngel Zarioh, Víctor Hugo, Raya i el jove Deco que faran guanyar potencial per fer oblidar el que va passar fa ara set dies.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT