PUBLICITAT

François Moliné presenta l'única llista per a la presidència de l'Andorra

I. MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
François Moliné i Emili Puig, ahir a la seu del club Foto: ÀLEX LARA

François Moliné (Escaldes-Engordany, 1964) és un tècnic informàtic amb arrels familiars vinculades al futbol i soci del FC Andorra «des de fa tants anys que no en sé quants» i l'únic que ha presentat una candidatura per a la presidència del club tricolor. La va entregar ahir a la tarda, poc abans de les set de la tarda, hora en la qual expirava el termini. Va ser l'única i per tant dijous es convertirà de manera oficial en el relleu de Ruben Ponce al capdavant del club amb més solera del país.

La junta que proposa Moliné és de línia continuista. De fet tres dels nous directius –ell inclòs– pertanyien a l'antiga junta. El seu equip, encara sense càrrecs assignats, el formen Jacob González, Toni Puig, Òscar Royo i Maria Antonia Serra. Emili Puig, de la seva banda, continuarà com a gerent i portaveu.

L'objectiu primordial de Moliné serà sanejar l'economia en un termini màxim de tres temporades. Ara mateix el deute, que s'arrossega per la famosa retallada del Govern de 50.000 euros l'estiu passat, ascendeix a 62.000 euros, xifra que dona a entendre que la campanya 2011-2012 s'ha tancat a zero. La solució, segons ell, està en «fer pujar ingressos per patrocinadors privats i atraure més socis».

Aquest problema afectarà, evidentment, en la parcel·la esportiva. En futbol sala el president va assegurar que l'equip està inscrit a la Segona Divisió tot i admetre que les opcions de jugar en la segona categoria «estan al 50%» i que la política de fitxatges serà austera, com aquest curs. En futbol la planificació té bona pinta; s'està negociant la renovació amb quinze jugadors i es volen fer quatre fitxatges. «Sebas Gómez està a punt de signar, amb Ildefons Lima estem negociant i els casos de Marc Garcia i Moreno estan allà, ja hem tingut contactes amb ells».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT