PUBLICITAT

El futur del Barça clou el Nike Camp Andbank

I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Bartra, Sergi Robert i Muniesa amb els nens, ahir a la seu d'Andbank Foto: ÀLEX LARA

Queden encara uns dies perquè acabi l'estada de futbol Nike Camp Andbanc però les visites d'estrelles de l'esport rei van acabar ahir amb la presència de tres dels jugadors de futur del Barça. Marc Bartra, Muniesa i Sergi Roberto van compartir entrenament amb els nens i després van respondre a les seves preguntes, algunes d'elles, com no, centrades en l'etern rival. Muniesa, per exemple, va haver de respondre si li hauria agradat jugar en un altre equip: «No, quan ets petit somines amb jugar amb el teu equip». Bartra va defensar Merssi «com a millor jugador del món» en comparació amb Cristiano Ronaldo i també, després d'anades i vingudes del micro –ningú no volia respondre– va assegurar que mai no ha pensat en jugar al Madrid: «Sóc del Barça, és el millor club del món i l'estimo».

Bartra, però, va saber eludir la pregunta d'un nen sobre que li semblaria que Mourinho anés al Barça: «¿Li preguntes a Sergi Robert, oi?»; «Sí», va respondre el nen. Així que va haver de ser l'encara jugador del filial blaugrana el que va pronunciar-se: «De moment està Tito, més tard ja veuríem», va sortir del pas.

Tots tres, això sí, van aprofitar per deixar un missatge als nens: «Ara gaudiu del futbol i mai deixeu de banda els estudis perquè són necessaris. Nosaltres anem a l'universitat», va aconsellar Muniesa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT