PUBLICITAT

Cristina Llovera es guanya una plaça per a Londres per universalitat

I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

La jove Cristina Llovera, de quinze anys, s'ha guanyat una plaça per als Jocs Olímpics de Londres, segons va anunciar ahir el Comitè Olímpic Andorrà. La velocista de la Federació Andorrana d'Atletisme (FAA) té una plaça d'universalitat, reservada com a representant tricolor de la categoria femenina, per una via que han aconseguit també els nedadors Hocine Haciane i Mònica Ramírez.

La FAA havia proposat una plaça d'universalitat per a ella, Anna Sirvent, Sílvia Felipo i Sònia Villacampa, les quatre corredores que estaven més a prop de la marca mínima exigida. El Comitè Olímpic Internacional s'ha decantat per Llovera per la progressió que ha tingut en el seu primer any com a corredora i que va rubricar amb un 12,73s en els 100 metres que suposava rècord d'Andorra juvenil, júnior i sub-23, quedant-se a només 16 centèssimes de l'absolut.

Avui, de fet, està als Mundials júniors a Barcelona i corre a les set de la tarda per mesurar forces. Al matí, a les 10, ho farà Carles Gómez en la prova dels 1.500.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT