PUBLICITAT

L'antic supermercat Monsa serà un Pull & Bear a partir de l'agost

  • Els propietaris han dividit l'espai en 3 i la firma espanyola és la primera que s'hi instal·la
CLARA GARNICA
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'entrada de la zona comercial, quan encara acollia el supermercat Monsa Foto: ONA MORANTE

Fa tot just tres anys tancava el supermercat Monsa, ubicat a l'avinguda Carlemany, deixant una gran superfície buida i un passeig comercial amb poca vida. Des de llavors els propietaris de la superfície han estat buscant alternatives, sense poder-se concretar, com posar-hi un Zara o una oficina bancària. Finalment, s'ha aconseguit tancar un contracte, en aquest cas amb la firma espanyola d'Inditex Pull & Bear. La botiga obrirà a mitjan d'agost, segons van informar els propietaris de l'immoble.

Això sí, l'establiment de roba i complements adreçat sobretot a gent jove no ocuparà tot l'espai que tenia el supermercat. Dels 3.000 metres quadrats totals, es farà una botiga de 500 metres quadrats. El que han fet els propietaris, veient la dificultat per arrendar tot el local, és dividir-lo en tres espais. Ara «s'està contactant amb d'altres operadors» per tal d'omplir amb botigues o d'altra activitat comercial tota la superfície. Hi ha diversos contactes però de moment no hi ha res tancat. L'única certesa és que el Pull & Bear obrirà en un mes.

Pull & Bear és una cadena de botigues de roba que està englobada en el grup Inditex –juntament amb Zara, Stradivarius o Massimo Dutti–. Les seves oficines centrals es troben a La Corunya, Espanya.

La cadena va néixer el 1991, després que Inditex la comprés perquè en aquell moment només comptava amb les botigues Zara. Està dirigida a gent jove i que vol una roba casual i còmoda a preus baixos. Va començar sent una marca només per al públic masculí però al cap d'uns anys de la seva creació, el 1998, va començar a introduir una col·lecció per a noies, la qual ha igualat en vendes a la línia masculina.

A Andorra no serà el primer establiment de Pull & Bear. N'hi ha un a la mateixa avinguda, però en aquest cas a Meritxell, ja que forma part d'Andorra la Vella.

34 ANYS DE SUPERMERCAT / El Monsa va tancar les seves portes el 16 de juliol del 2009, després de 34 anys. La majoria dels seus treballadors van ser traslladats al supermercat Monoprix, a l'Illa Carlemany. Durant aquest temps tancat s'han mantingut, amb tot, les botigues del passeig comercial, que han resistit malgrat que el supermercat era el que els donava més vida. A més d'ells, es va obrir una cafeteria que també es mantindrà.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT