El Mig Fons es consolida amb 350 inscrits

• El Nacional de 5km, per a Bernadó i Felipo

La 19a edició de la Cursa Mig Fons d'Andorra,organitzat pel Club Atletisme Assegurances Doval (CAAD), va assolir ahir un nou rècord de participació amb 350 inscrits, dels quals van finalitzar la cursa 320. Els més ràpids van ser Sancho Ayala (Solsona) en categoria masculina, i Yolanda Castillejos (CAVA) en femenina. La cursa, de 10km, era puntuable a meitat de recorregut per al Campionat d'Andorra de 5km, amb victòries de Toni Bernadó i Sílvia Felipo, els dos del CAVA.

Ayala va aconseguir una marca discreta de 34min 03s en els 10km, mentre que Castillejo va aturar el crono en 39min 36s. La cursa masculina va ser la més disputada, perquè Ayala va tenir al darrera Alexandre Tassies, que va arribar a meta 50s més tard. La victòria de Castillejos va ser més còmoda. En la categoria per equips es va imposar el 100x100 Fondistes Tàrrega.

ATLETES DE TECNIFICACIÓ / El cap de setmana ha hagut participació dels joves de tecnificació de la FAA al Català promesa i Espanyol juvenil. Al Prat, Mikel de Sa va ser plata en 100 (11,48s) i bronze en 200 (23,39s). En 1.500, Yassine Raguig, bronze (4min 21,68s), en 100 Sònia Villacampa 5a (13,80s) i en 200 7a (29,54s). A Aranjuez, Cristina Llovera va ser 8a (12,90s, i 12,77s a les eliminatòries.