PUBLICITAT

Primer degoteig de màquines

  • Óscar Pérez venç la Ronda dels Cims amb 30h 34min 29s i Nerea Martínez, 5a, millor dona amb 35h 31min 21s
R. MORA
ENCAMP / CANILLO / ORDINO

Periodic
Òscar Pérez López, ahir a la recta de meta, entre els aplaudiments del públic i emocionat una vegada aconseguida la victòria que tants anys buscava Foto: TONY LARA

El seu nom és Òscar, no Kilian, i el cognom Pérez López, no Jornet Burgada, però és un superhome. 30h 34min 29s va ser el temps que el corredor espanyol, un fix a l'Andorra Ultra Trail des que va començar aquesta festa de la muntanya al 2009. Després de quatre edicions en què va ser segon el primer any juntament amb un grup de companys amb qui va acabar, cinquè en la segona edició i de nou segon l'any passat per darrera de Miguel Heras, finalment Òscar Pérez ha obtingut el seu premi. El mateix, per cert, que Nerea Martínez, la primera dona en arribar a Ordino (35h 31min 21s), i 5a de la general. Espectacular.

El degoteig de corredors en la línia de meta ahir era constant. Des de primera hora del matí hi arribaven els primers del Celestrail, amb triomf de Sebastien Buffard i Julien Jorro, que van arribar junts, de la mateixa manera que els seus perseguidors, els andorrans Òscar Torres i Marc Vila, una mica més d'una hora més tard.

També va arribar la primera dona, la francesa Gwenaelle Bidondo, mentre que en la Ronda dels Cims per relleus era l'equip Gusi-Soy Cat el guanyador, amb els germans Enric i Raül Rota, i Dani i Ivan Parés.

També van finalitzar els corredors de l'Ultra Mític, una altra de les proves estrelles per la seva duresa. Michel Lanne va vèncer amb més de 40 minuts sobre Antoine Guillon i Jordi Rossell, tercer. En dones, al tancament d'aquesta edició la prova la liderava Leire Iruretagoyena, seguida per Carolina Poux i Elisabet Bertran. Les tres ja havien superat el control de les Bordes d'Envalira.

Per últim, al Trail era Nicolas Darmaillacq el vencedor amb gairebé 20 minuts sobre Jordi Solé, mentre que en categoria femenina va vèncer Mireia Ferrer amb dos minuts per davant de Michel Lodge. Avui, Solidaritrail (9.00) i premis a les 15.00.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT