PUBLICITAT

Un home es fractura l'esquena en un accident laboral

EL PERIÒDIC
CANILLO

Un home de 35 anys va patir ahir un accident laboral al camp de golf que hi ha ubicat al Pla dels Espiolets a Soldeu. La víctima va caure de la màquina mentre estava treballant, segons van indicar els Bombers.

El ferit va ser traslladat en helicòpter a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell a les 12.15 hores del migdia, on se li va diagnosticar una fractura en una vèrtebra de la columna. Segons va explicar el cap de guàrdia del centre hospitalari, l'home està ingressat i es troba estable però, a l'espera que potser hagi de ser intervingut quirúrgicament.

Rescats en helicòpters / A banda de l'accident laboral a Soldeu, els bombers van haver de fer més rescats durant divendres i la matinada i la jornada d'ahir, tots ells relacionats amb els esportistes que participaven a la prova de la Ronda dels Cims de l'Ultra Trail, que transcorre per tot el Principat.

A les 20.53 hores de divendres els Bombers van rescatar un corredor a l'Estany Negre del Comapedrosa que va lesionar-se amb un tall als bessons. A les 23.10 hores van fer una segona sortida al refugi del Comapedrosa, on un esportista va patir una indisposició i a les 15.05 d'ahir un altre participant a la Ronda dels Cims va haver de ser evacuat també per una indisposició.

Tots ells van ser traslladats en helicòpter a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell, des d'on el cap de guàrdia va informar que el seu estat de salut és favorable, segons recollia l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT