PUBLICITAT

Casal es carrega l'equip a l'esquena a l'Skyraid

  • El millor temps scratx de l'andorrà situa l'equip 2n, amb Bellés i Valls
EL PERIÒDIC
VILAS DE TURBON

Periodic
Joan Valls, al capdavant, durant el primer relleu de la cursa d'ahir. Foto: OCISPORT

Un superclasse treu el millor que té quan es necessita, i Óscar Casal tenia ahir molt a dir a la prova de l'Skyraid dels Campionats del Món dels Skygames que es disputen entre Osca i Lleida, i ahir a Vilas de Turbón. Andorra va ser en la prova de relleus la segona classificada, per darrere de la selecció espanyola, i gràcies a un últim relleu de Casal que va marcar el millor temps scratx de la cursa per situar l'equip el més a prop possible dels guanyadors.

29min 09s ha tardat Casal en completar la seva cursa i així remuntar terreny fins assolir la segona posició per equips. Andorra competia amb Joan Valls, Inka Bellés i Casal. Valls va fer la primera ronda amb un bon rendiment, deixant al darrera el rival francès, tot i que va arribar segon al canvi amb Bellés, a un minut i mig de l'espanyol Àngel Llorens.

En la segona cursa, la femenina, Bellés ha sabut competir a un bon nivell, tot i que ha acabat a uns sis minuts de Montserrat Martínez, la representant espanyola, mentre que per darrera la francesa Stéphanie Roca la va agafar en la part final, sortint Óscar Casal i Fred Bousseau gairebé a la par.

En aquest últim relleu va ser quan es va gestar la segona posició final d'Andorra, gràcies a una cursa de Casal impecable, amb un ritme que va destrossar Bousseau fins allunyar-lo a més de sis minuts. Finalment, l'andorrà va fer el millor crono parcial de tots els corredors.

SENSE SKYMARATON / L'equip andorrà de la Federació (FAM) ha decidit no competir a la cursa d'avui, l'Skymarathon, una cita massa dura per a un conjunt que afronta les pròximes setmanes amb molt de treball. Entre les cites, el Quilòmetre Vertical dels Dolomites, el Giir di Mont, i la Copa d'Andorra que arriba aviat amb la travessa de la Massana i Ordino (5 d'agost), en tres setmanes com per fer bons càlculs. Xavi i Ferran Teixidó han competit aquest cap de setmana a l'Ultra Mític d'Andorra, arribant ahir 5è i 6è, respectivament.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT