PUBLICITAT

La LEB Or tindrà 14 equips però encara poden augmentar a 16

  • Canàries estudia l'opció de comprar la plaça el Lucentum, i Màlaga i las Rozas esperen
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una roda d'escalfament del BC River Andorra, la passada temporada Foto: ÀLEX LARA

Una vegada més la informació que facilita la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) és un caos, sinó nul·la, així que sense que les fonts puguin ser oficials, totes les altres confirmen que la LEB Or de la temporada 2012-2013 comptarà amb 14 equips segurs, els quals ahir van fer la inscripció de manera correcta, i fins i tot podria arribar a 16 si dos equips com Màlaga i las Rozas compleixen els requisits en una pròrroga que tot apunta que la FEB els hi donarà per poder completar una competició digna.

Ahir el migdia era a través de les xarxes socials i directament parlant amb els clubs com es podia averiguar quines eren les passes que es donaven a la seu de la FEB, perquè tot i que des de l'organisme s'assegurava que hi hauria comunicació oficial a la tarda, finalment aquest no va arrivar perquè sempre esperen que els directius de torn donin el vistiplau a la documentació que presenten els clubs. Cosa que, per altra part, és comprensible. Així, segons les llistes no oficials però sí fiables, compten amb una competició de 14 equips amb el River Andorra entre ells a més de Lleida, Barça B, Navarra, la Rioja, Huesca, Breogán, Ourense, Corunya, Palència, Burgos, Melilla, Càceres i Canàries, tot i que ahir es parlava del possible canvi de rol entre el conjunt canari i el Lucentum d'Alacant.

Amb tot, aquesta LEB Or no comptarà amb mítics que han dit adéu per diferents motius a la categoria i la seva activitat com a club, com Baloncesto León, CB Tarragona, UB La Palma, Bàsquet Mallorca i Girona FC.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT