PUBLICITAT

La Unió Esportiva s'enfonsa en l'última mitja hora

EL PERIÒDIC
ENSCHEDE

Periodic
La banqueta de l'UE Santa Coloma es lamenta en una imatge d'arxiu Foto: ÀLEX LARA

La Unió Esportiva Santa Coloma va mantenir el tipus ahir fins el minut 63, quan perdia 2-0 a casa d'un històric com el Twente, però va rebre un tercer gol a partir del qual va perdre el ritme del matx. El conjunt holandès va tenir el control i finalment va posar els gols, fins a sis, que van deixar l'eliminatòria més que sentenciada.

En la primera part la Unió Esportiva va mantenir el tipus intentant tancar files en oposició a les ofensives locals. El Twente, un equip de renom a Europa, no es podia permetre cap relliscada davant d'un Santa Coloma andorrà objectivament molt inferior, però el gol no va arribar fins el minut 28, obra de Schilder. Tot podria entrar en el guió, però es va anar per terra quan just un minut més tard va ser novament Schilder l'autor del segon gol. Aquest fet, amb tot, no va desesperar els andorrans, que van aconseguir mantenir la porteria amb aquest resultat fins el descans.

En la represa és on es va notar la falta de físic dels colomencs, que tot i intentar no abaixar els braços, la lògica es va anar imposant amb un joc del Twente que donava senyals de poder fer mal en qualsevol moment. La golejada semblava estar salvada, però en el 63, Tadic, que havia substituït Verhoek en el minut 46, va marcar el tercer. A partir d'aquí, el conjunt holandès va semblar entrar en una autopista i es va trobar amb el 4-0 en el 71 obra de John, mentre que en el 77 i en el 79 un doblet de Plet matava les il·lusions visitants amb un 6-0 definitiu.

La Unió Esportiva va tornar capcot i a més amb l'expulsió de Quim Salvat per doble amonestació. Salvat, Perianez (que també va veure groga) i Gabi Riera van ser els jugadors que Aloy estrenava i que van tenir feina en la cita europea.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT