PUBLICITAT

Carchat: «Seguirem en línia ascendent»

  • El pilot de Porsche treballa per aconseguir més suport econòmic per competir
el periòdic
escaldes-engordany

Periodic
Foto:

Dos mesos sense competició és el termini que Joan Carchat té per polir el seu pilotatge i sobretot el Porsche amb què competeix en el Campionat d'Espanya de ral·lis d'asfalt. «Estic molt content pel que hem assolit i sobretot estem convençuts que seguirem una línia ascendent fins a final de temporada». Ara bé, el pilot considera que necessiten més recursos per augmentar la seva competitivitat en cursa: «Hem pogut comprovar que per afrontar les curses de manera competitiva, hem de trobar un suport més ampli». Carchat ha competir al Rias Baixas i al Ral·li d'Ourense.

De moment, Banca Privada d'Andorra, ACA, RACC, Comú d'Ordino, entre altres, són els seus patrocinadors, però creu que les seves necessitats exigeixen una mica més. «Tenir rodes adients en totes les condicions que es puguin plantejar, a més de poder fer proves amb el Porsche per deixar-lo amb les prestacions que més ens agraden per lluitar en les especials cronometrades, són exemples de coses que cal fer i que tenen un cost que ara no podem assumir», assegura el pilot. El treball ja està iniciat, i espera tenir resultats aviat.

TENIR EL PORSCHE A PUNT / «Aquests dos mesos sense curses també aprofitarem per repassar a fons el Porsche», confirma Carchat, que apunta que la seva «fita» es sortir «a Ferrol amb garanties de seguir aprenent, fent quilòmetres i millorar els nostres registres respecte als nostres rivals». L'andorrà considera que la mobilitat del vehicle ara ha de ser escassa. Així, el Porsche es quedarà a Baiona a les instal·lacions de Juanillo Racing, i el pilot serà qui es desplaçarà per fer tests quan sigui necessari.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT