PUBLICITAT

La Copa TT comptarà amb només tres proves

R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

La Copa TT hauria d'haver començat però per diversos problemes no ha pogut ser. Amb tot, des de l'Automòbil Club d'Andorra (ACA) es treballa per tancar un calendari en què, segons les fonts consultades, hi haurà tres proves, incloent l'última de l'Xtrem internacional a Sant Julià.

La competició havia d'haver viscut dues primeres proves que ja no es faran. Es tracta de la de les Collades, a la Seu d'Urgell, que no es podrà realitzar en patir la zona els incendis. La regeneració natural de la zona no es pot tallar amb la celebració d'un trial de vehicles tot terreny, i els organitzadors de la Copa TT ho han hagut d'assumir. L'altra prova que tampoc no es disputarà serà la clàssica d'Ordino, que habitualment se celebra en zones d'obres sense afectació mediambiental –aquesta és la norma dels organitzadors– i en aquesta edició si bé es tenia un primer terreny aparaulat, finalment no ha pogut ser i l'alternativa que hi havia pensada tampoc no és factible.

La Copa TT tindrà la prova de la Massana, a l'abocador, la d'Arinsal al terreny del costat del telecabina, i l'Xtrem de Sant Julià, prova de caràcter internacional que acull els especialistes d'aquesta modalitat.Aquesta cita es disputarà durant tres dies al mes d'octubre. L'ACA té previst concretar les dates la setmana vinent.

«En tres setmanes torno a competir». Així s'expressava ahir el pilot andorrà Albert Llovera, que condueix l'Abarth Grande Punto S2000, i que ha estat operat a l'Institut Guttmann. Ara es recupera tot i el malestar general que pateix. La seva previsió és ser a la doble cita de la Baja España-Aragón, corresponent al calendari del Campionat d'Espanya de ral·lis de terra, que es disputa els pròxims 21 i 22 de juliol.

Llovera ha estat vuit dies d'hospital per ser intervingut d'una esfinterotomia uretral externa. L'operació va estar a càrrec del doctor Borau i el seu equip, que van praticar una endoscopia. El pilot va manifestar ahir que està passant per uns dies «bastant dolents», però manté la il·lusió per competir a la doble cita aragonesa. Ho té clar, «perquè allà m'hi jugo molt».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT