PUBLICITAT

La selecció es juga amb Malta el bitllet per la final

  • La lluita per les medalles de l'Europeu, en joc avui a les 17.15 a San Marino
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Galera és bàsic perquè la selecció tingui el ritme del partit Foto: FIBA Europe/Filippo Pruccoli

Assegura el seleccionador que ells no s'obsessionen per les medalles, però el ben cert és que la selecció andorrana de bàsquet lluita avui per entrar en la final del Campionat d'Europa dels Petits Països, i una vegada vist el rendiment en els dos primers partits, el ben cert és que les opcions tricolors existeixen. Avui es disputen les semifinals, i Andorra es veurà les cares amb Malta a partir de les 17.15. L'altre partit per buscar una plaça de finalista enfrontarà Moldàvia i San Marino, precisament l'amfitrió.

Andorra ha estat després de la fase regular, l'equip més competitiu. Té en les seves files el jugador més encertat de la competició –Dani Marín, amb 22,5 punts per partit– i encara no s'ha vist obligat a utilitzar una de les principals armes amb què compta, el pivot Rafa Casals, que està lesionat. Amb aquestes circumstàncies, i vist el joc desplegat, les il·lusions per millorar la plata de fa dos anys a Malta són moltes, perquè el duel contra Moldàvia de dimecres va deixar clar que el potencial andorrà és creïble.

Ara bé, Malta no serà un equip fàcil perquè compta amb un americà d'aquests reciclats que a Jaume Tomàs li fan molta por, així que a partir de les 17.15 s'haurà de posar en pràctica el que el tècnic ha ensenyat als seus jugadors: ritme i ritme per cansar el rival.

En la fase regular, Malta va vèncer 75-64 Escòcia, 51-81 Gal·les, i només va perdre 71-69 contra els amfitrions de San Marino, que sembla serà qui lluiti per l'or en la final.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT