PUBLICITAT

Nou accident al Tobotronc, en aquest cas una fractura de columna

EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Una noia va resultar ferida ahir al migdia en un accident al Tobotronc de Naturlàndia. La jove, de 23 anys i veïna de Tarragona, pateix una fractura de columna, tal com van informar des de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell. El centre hospitalari va explicar a l'ANA que no es tem per la seva vida, que se li estan practicant diverses proves i que amb tota probabilitat haurà de passar pel quiròfan.

Segons van informar des de Naturlàndia, la causa de l'accident va ser l'incompliment de les normes de seguretat, ja que el trineu en què viatjava la noia ferida va col·lidir contra el de davant, que es trobava aturat a mig descens. Segons testimonis dels fets, els dos turistes d'origen israelià que van aturar-se «fent cas omís de les directrius dels monitors i de la normativa de l'atracció» havien parat per recollir unes ulleres que havien perdut.

Des de Naturlàndia es va voler reiterar que el Tobotronc compleix totes les normes de seguretat i que se segueix treballant per maximitzar la seguretat de l'atracció.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT