PUBLICITAT

El Pidasa rep l'Osijek pensant en el toc d'atenció del Lusitans

  • Blanco diu que el 8-0 dels de Marqués a Malta «ens ha disparat les alarmes»
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Blanco, ahir atenent els mitjans de comunicació, al Comunal Foto: EL PERIÒDIC

La derrota del Lusitans per 8-0 a Malta dimarts en partit de la prèvia de la Lliga de Campions, «ens ha disparat les alarmes», en paraules del tècnic del Pidasa Santa Coloma, Luís Blanco, que assegura que hi ha certa «por» a que una cosa així pugui passar avui, a partir de les 19.30 al Comunal contra el Osijek croat, en el partit d'anada de la primera ronda de la UEFA Europa League.

«Espero una sortida en tromba com la que va patir el Lusitans», va dir el tècnic, que pensa que les armes del seu conjunt passen per «jugar junts, amb molt d'ordre i amb molt d'equilibri entre les línies», i sobretot tenir «molta concentració i intensitat». Ara bé, Blanco és conscient que això passa fonamentalment per mantenir el to físic adequat durant els 90 minuts. El tècnic del Pidasa pensa que la diferència de nivell entre l'equip croat i el seu és «molta»: «Són professionals i això ja els diferencia de nosaltres en tots els sentits».

Segons Blanco, els seus jugadors s'han d'agafar aquesta eliminatòria contra l'Osijek «com un premi», sempre sabent que «nosaltres som amateurs». «Serà difícil i patirem molt», va confirmar l'entrenador, que va analitzar el rival que tindrà avui al davant: «Practiquen un joc directe, tenen homes molt forts i molt alts i està clar que físicament són molt superiors a nosaltres».

SENSE GAIRE INFORMACIÓ OFENSIVA / Blanco va ser sincer ahir i va confirmar que el club andorrà no ha pogut aconseguir gaire informació sobre l'Osijek. «No hi ha gaire informació, avui en dia és el que tenim a internet, i el que hem pogut veure d'ells ha estat sempre en matèria defensiva, i no ofensivament, que és el que realment ens interessa a nosaltres per saber com ens atacaran». Això sí, Blanco va destacar el perill en «l'alçada dels jugadors» i especialment en jugades d'estratègia, on el seu equip haurà d'estar molt concentrat. El primer round de l'eliminatòria, aquest vespre a les 19.30. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT