PUBLICITAT

El somni va començar amb Luis

  • Va ser el primer fitxatge d'Antonio da Silva quan volia fer un equip campió
I. MOURE
CORRADINO

Periodic
Bruninho, Luis, Atabu i Rafa, ahir abans de l'entrenament oficial. Foto: I. M.

Antonio da Silva va entrar en la directiva del Lusitans la Posa el 2005 i un any després es va convertir en el president, quan l'equip coquetejava amb el descens i tenia l'etiqueta de, diguem, massa dur.

Com a màxim mandatari es va prometre a si mateix que faria del Lusitans un equip campió i va començar el seu somni de guanyar la Lliga fitxant Luis, que continua sent un dels líders del vestidor i que amb 31 anys, simbolitza el passat i present del club tot i que cada temporada rep ofertes per marxar.

Any rere any, va anar fitxant altres que s'han convertit en il·lustres de la Lliga –la gran majoria procedents del futbol lusità– com Iván Periánez –fitxat aquest estiu per la UE Santa Coloma, Maicon –ara al FC Andorra–, Riera –torna a un Primera de Xipre després de ser tricolor– o Cunha. I alguns d'ells encara es mantenen a l'equip que s'ha convertit, per fi, en campió de Lliga tot i que fa tres anys que ho intenta fins el punt que és el tercer any que el Lusitans juga competició europea.

Aquests són Victor Hugo, Leo, Baixinho i Yael. La columna vertebral que ara es reforça amb Atabu, Bruninho i Rafa, tres segones B de Portugal que també prometen deixar empremta a Andorra i que venen per mantenir la supremacia del campió.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT