PUBLICITAT

Dues morts relacionades amb accidents de trànsit al país

  • Altres tres víctimes van perdre la vida en un sinistre fora la xarxa viària andorrana
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Bombers i Policia, en un accident l'any passat. Foto: TONY LARA

Durant el primer semestre del 2012 no s'ha produït cap accident a les carreteres andorranes on hi hagi hagut morts a l'acte, no obstant, sí que hi ha hagut dues persones que han mort al cap d'uns dies de patir els accidents. El primer d'aquests va ser el que va patir una dona argentina resident de 25 anys a la rotonda de la Margineda, que tot i que va ser el 29 de gener, va morir al cap de 31 dies. El segon accident va tenir lloc el 12 de maig, quan una dona espanyola resident de 53 anys va ser atropellada, i al cap de dos dies va perdre la vida. La Policia no ha pogut assegurar que els accidents hagin estat la causa directa de les morts, però sí que estarien relacionades.

El primer dels accidents va tenir lloc el 29 de gener. Una dona argentina, resident de 25 anys, va perdre el control del seu vehicle i va topar contra un fanal a la rotonda de la Margineda. L'accident va tenir lloc a les 7.20 hores del matí, i la conductora va patir un traumatisme cranial greu que va obligar a traslladar-la d'urgències a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, i més tard a la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital General de Catalunya. Al cap de 31 dies de patir l'accident va perdre la vida.

L'altre accident va ser un atropellament, en una estació de servei a Santa Coloma, el 12 de maig. La víctima, una dona espanyola de 53 anys va ser atropellada, i al cap de dos dies va morir.

Aquests han estat els dos accidents més greus dels primers mesos a les carreteres andorranes, informa l'ANA, però, a més, el 8 d'abril, a la L-313, a l'alçada d'Oliola van morir tres andorrans en un accident de transit. Els tres andorrans, una dona de 57 anys, un home de 61 anys, i la seva filla de 25 anys, viatjaven en el seu vehicle i van topar frontalment contra un altre turisme després que un tercer vehicle realitzés una maniobra imprudent i els obligués a desviar-se cap al carril contrari. La conductora del vehicle que va realitzar la maniobra imprudent va continuar la seva marxa, i va ser detinguda pels Mossos d'Esquadra unes hores més tard.

El tancament del primer semestre dels accidents a les carreteres andorranes, supera el mateix període de l'any passat si es tenen en compte les morts posteriors als accidents. El primer semestre del 2011 només es va produir una mort a les carreteres andorranes, que va ser la d'un motorista andorrà de 17 anys, el 13 de maig del 2011. El segon semestre del 2011, però, va ser força més tràgic, amb un total de vuit morts.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT