PUBLICITAT

La pluja desllueix el Mercat de les Oportunitats canillenc

  • Els 16 paradistes omplen l'Edifici del Telecabina amb productes diversos
EL PERIÒDIC
CANILLO

Periodic
L'Edifici del Telecabina acull el Mercat de les Oportunitats, ahir. Foto: ANA / M. T.

La pluja va deslluir la celebració del Mercat de les Oportunitats i de Segona Mà que se celebrava ahir a Canillo. Des del Departament de Cultura del Comú, Marinette Puozzo va explicar que estava previst de celebrar-lo a l'aire lliure però el mal temps va fer que s'hagués d'acabar instal·lant a l'interior de l'Edifici del Telecabina. En aquesta ocasió es van muntar un total de 16 parades, un nombre més reduït que habitualment, però van ocupar totes les taules disponibles ja que disposaven de molt material, com sempre molt variat, des de roba fins a bijuteria, passant per artesania o joguines.

La responsable del Mercat de les Oportunitats, Marinette Puozzo, va explicar a l'ANA que aquest any el Comú va decidir celebrar una edició de la iniciativa a principis d'estiu, i va lamentar que el mal temps l'hagués deslluït. Puozzo també va indicar que alguns dels paradistes habituals no havia participat perquè es trobava de vacances, però que les 16 parades ofereixen una gran quantitat de material i ocupaven totes les taules disponibles.

Puozzo va destacar la veritat dels productes que s'hi oferien: sobretot de roba i complements, decoració, bijuteria, joguines i artesania, i s'hi podien trobar productes a partir d'un euro. Tot i que l'afluència de visitants es va veure reduïda a causa del mal temps, Puozzo va assegurar que els paradistes estaven contents perquè s'havien pogut fer algunes vendes.

La propera edició del Mercat de les Oportunitats de Canillo, que se celebra diversos cops a l'any, tindrà lloc el 5 d'agost.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT