Albós manté el bon estat de forma per vèncer a Ordino

• Rècord personal del de Llorts en la prova inicial del Nacional contrarellotge
R. M. S.
ORDINO

Un dels participants d'ahir a la crono d'Ordino, només iniciar la prova Foto: TONY LARA

Després de vèncer ahir la primera prova del Campionat d'Andorra contrarellotge, David Albós (ACA) pujava direcció Llorts per soltar cames. Acabava d'aconseguir el seu rècord personal en la crono del Coll d'Ordino, que obria el calendari nacional. El seu temps, per sota dels 29 minuts: 28min 56s. Segon va ser Rafa Pérez amb 29min 09s, mentre que el podi el va tancar el també andorrà Miquel Afonso amb 29min 14s. Guillem Muñoz, guanyador en altres ocasions, es va haver de conformar amb la quarta posició, mentre que l'andorrà Guy Diaz va ser cinquè baixant també dels 30 minuts.

Al final, hi van participar 55 ciclistes, el que entrava dins de la previsió de l'Agrupació Ciclista Andorrana (ACA), que organitza la prova. Albós va sortir a per totes i després de molts anys d'intentar-ho, aquesta ha estat l'edició que per fi s'ha coronat al cim del Coll d'Ordino, on no havia aconseguit mai la victòria tot i ser l'actual campió d'Andorra de la disciplina.

En categoria femenina es va imposar Eli Huguet (ACA), que es va endur el premi en metàl·lic que hi havia, mentre que hi va haver força representació de veterans (en veterans 40 es va imposar Jordi Ribo, i en veterans 50 Gerard Rodriguez), mentre que en júniors el més ràpid va ser Noel Gil (6è de la general) i en cadets Ot Doniga (15è de la general).