PUBLICITAT

La facturació de Naturlàndia cau lleugerament fins als 2,1 milions

EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Uns visitants gaudeixen del múxing un dia d'estiu a Naturlàndia. Foto: ORIOL LLAURADÓ

Naturlàndia va tancar els comptes del 2011 amb una facturació de 2.110.845 euros, el que suposa un lleuger descens de 67.065 euros respecte a l'any anterior. Així es va posar de manifest durant l'assemblea celebrada dijous a la nit per Camprabassa S.A., en la que es va destacar el gran augment pel que fa a facturació des del 2007, quan la xifra va ser de 197.000 euros.

L'ecoparc va informar a través d'un comunicat que durant l'assemblea també es va exposar als accionistes el pla estratègic que s'està implementant, que inclou canvis a curt, mig i llarg termini com ara una nova zonificació i senyalització del parc, una nova oferta d'atraccions i de serveis, així com un nou sistema tarifari, entre d'altres. Aquest darrer, entrarà en funcionament el 18 de juliol, coincidint amb la inauguració de la nova atracció, l'Airtrekk. A partir d'aquesta data, s'establirà un tiquet únic que agruparà tota l'oferta de Naturlàndia, que costarà 25 euros pels adults, 18 pels júniors, i 8 per als nens. També hi haurà preus especials per a la gent gran i per a les persones que pateixen alguna discapacitat.

Respecte al Parc Animalier, el comunicat explica que se segueix treballant en la construcció de la infraestructura, a la vegada que es van perfilant les espècies que s'hi ubicaran: óssos, llops, aus rapinyaires i fauna autòctona. D'altra banda, s'està treballant en la creació de dos camps de futbol al Camp Base, la construcció i el manteniment dels quals anirà a càrrec de la UEFA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT