PUBLICITAT

El PS acusa el Govern 'd'excés de liberalisme'

  • Els socialdemòcrates creuen que la construcció l'hauria de fer l'Executiu
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Judith Salazar i Marc Cornella, ahir. Foto: ANA / N.M.

el Partit Socialdemòcrata considera que el Govern ha pecat «d'excés de liberalisme» en el concurs de l'heliport, i que el que hauria d'haver fet és proposar les ubicacions i no deixar-les en mans dels adjudicataris. De fet, el secretari d'organització del partit, Marc Cornella, va recordar ahir que el PS considera que la construcció de l'heliport l'hauria de fer el Govern, i va afegir que tornar a fer el concurs, és millor opció que tirar endavant el projecte actual.

En la roda de premsa setmanal del Partit Socialdemòcrata, Cornella, que també és conseller de la minoria al Comú d'Andorra la Vella, va reiterar el posicionament contrari a la construcció de l'heliport nacional al Roc del Patapou. Tot i que no va concretar si avui es donarà suport al recurs que la majoria comunal vol presentar en contra d'aquesta ubicació, sí que va assegurar que s'oposen fermament a l'opció del Patapou. De fet, va concretar que el fet que s'hagi hagut de triar entre les tres ubicacions proposades per les empreses concursants tampoc els sembla bé. Cornella va comentar que «hi ha hagut un excés de liberalisme», i que el Govern hauria d'haver proposat les ubicacions on construir l'heliport i va afegir que «no s'ha estat massa seriós ni responsable» a l'escollir el lloc.

D'altra banda, la primera secretària del PS, Judith Salazar, i Cornella van recordar que la ciutadania en general està en contra d'aquest projecte «siguin del partit que siguin».

MÉS INTERÈS PER LA POLÍTICA / Els membres de l'executiva socialdemòcrata també van valorar els resultats de l'enquesta de percepció política del CRES que es van fer públics dilluns, i Cornella va opinar que els resultats de DA «si s'hagués fet l'enquesta després de presentar el projecte de l'heliport, no serien els mateixos».

Però el que més van destacar de l'enquesta és el «poc interès per la política nacional», tant per part d'andorrans com de residents. Així, Salazar va opinar que cal «una política d'integració» perquè els residents s'interessin més per la política. Salazar va recordar que cal que els residents puguin votar a les eleccions comunals, però que a més, els socialdemòcrates aposten per la rebaixa de la nacionalitat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT