PUBLICITAT

La corporació estalviarà un quart de milió

  • La cònsol Trini Marín va comunicar que se suspèn la retribució al GAdA
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La cònsol major, Trini Marín, presideix el consell de Comú, ahir. Foto: EL PERIÒDIC

la sessió de Comú d'Escaldes-Engordany va aprovar ahir la modificació de l'Ordinació de la funció pública comunal, amb l'objectiu de suspendre la retribució del sistema d'avaluació de la gestió de l'acompliment (GAdA). La cònsol major, Trini Marín, va destacar que la mesura permetrà un estalvi de 250.000 euros. De la seva banda, la consellera de l'oposició, Cèlia Vendrell, va criticar que se suspengui la retribució del GAdA, però que en canvi es continuï fent l'avaluació, cosa que va qualificar com una «pèrdua de temps».

A més, Vendrell considera que de la mateixa manera que s'ha decidit suspendre el GAdA seguint les indicacions de la Llei de mesures de contenció, també es podria haver aplicat al Comú escaldenc les mesures de reducció de salaris a partir de 3.000 euros. Trini Marín va indicar que l'avaluació es manté perquè no es pot eliminar el GAdA fins que no es modifiqui la Llei de la funció pública, i que no s'ha optat per reduir els salaris perquè els funcionaris de més de 3.000 euros «es poden comptar amb els dits d'una mà».

La sessió d'ahir també va servir per aprovar definitivament el pla parcial del Falgueró. El cònsol menor, Marc Calvet, va indicar que si tot va bé, els treballs d'urbanització es podran començar al setembre, i va celebrar l'aprovació d'un projecte que feia tants anys que s'arrossegava, i que suposarà l'eliminació d'un punt negre de la parròquia, ja que permetrà desdoblar el carrer dels Escalls millorant l'accés a l'hospital. Des de l'oposició, Cèlia Vendrell va recordar que el projecte va acabar al TS perquè la parcel·la que se cedia al Comú no era apropiada, però que consideren que el terreny que s'ha cedit ara és adequat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT