PUBLICITAT

'El Salla' rebrà el premi Ciutadà de l'Any de la Massana

EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Foto: COMÚ DE LA MASSANA

Antoni Areny, conegut com el Salla, rebrà el proper 8 de juliol el premi Ciutadà de l'Any que atorga el Comú de la Massana. En aquesta tercera edició de l'Homenatge a la Ciutadania, la corporació ha decidit fer públic abans de l'atorgament el nom de la persona mereixedora del guardó perquè se sumin a l'acte totes aquelles persones que ho desitgin. Amb aquest guardó es vol premiar la tasca de les persones que han contribuït en el desenvolupament de la parròquia, ja sigui a nivell cultural, social o econòmic. Des del Comú van destacar la contribució d'Antoni Areny en el manteniment dels valors i les tradicions.

Fins l'any passat, el Salla va ser el conductor dels Encants de Sant Antoni. Durant més de vint anys ha passat per les cases de la parròquia per recollir els productes per subhastar el 17 de gener, després de la missa. Des del Comú recorden que amb la seva gràcia i el seu sentit de l'humor peculiars aconseguia que els presents paguessin altes sumes de diners per fer-se amb un lot, uns diners destinats als programes benèfics de Càritas. El Salla, de 88 anys, ha viscut sempre a la Massana i s'ha dedicat a la vida de pagès tot i que també durant algunes temporades va treballar pel comú en tasques de neteja de camins i a la Unió Proturisme.

Després de l'homenatge, hi haurà una actuació de l'Esbart de les Valls del Nord –compartit entre Ordino i la Massana- que simbolitzarà l'esperit del Salla per mantenir vives les tradicions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT