PUBLICITAT

Rabaseda: nadó a l'ACB i professor al Nike Camp

  • L'aler del Barça parla del difícil camí per arribar a l'elit i per consagrar-se
I. MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Rabaseda respon als dubtes dels nens, ahir al Poliesportiu. Foto: TONY LARA

Xavi Rabaseda és, com Sergi Llull, un debutant com a visitant de luxe en el Nike Camp Andbank. A diferència del base del Real Madrid, però, el jove aler del Barça no és més que un nadó a l'ACB tot i que ahir es va vestir de professor per explicar als nens com ha estat el seu camí per arribar a l'elit i guanyar-se un forat en el vestidor blaugrana.

«Em vaig enganxar al bàsquet quan anava a veure el meu pare. Sempre aprofitava els temps morts per jugar», va recordar. «Als sis anys vaig jugar amb l'equip del col·legi, als 8 vaig passar a un club i fins ara», detalla. Sobre le seu procés d'aprenentatge va afirmar: «Sempre m'he quedat amb les coses bones de tots els entrenadors i les he intentat aplicar en el joc». Ara que ja ha jugat una temporada a les ordres de Xavi Pascual, Rabaseda confia en continuar aprendre el rol que el tècnic vol d'ell. «Vull tenir més participació i això es guanya entrenant. Ara necessito regularitat però amb treball i temps espero aconseguir-ho». va indicar.

Rabaseda, amb només 22 anys, té clar que de moment no pensa en l'NBA: «És la millor lliga del món i el temps dirà si mereixo una oportunitat allà però primer haig de tenir una bona trajectòria aquí». Per últimva parlar de la rivalitat amb el Madrid i les dificultats per derrotar l'equip de la capital aquest curs: «És bo que les coses s'equilibrin, sinó seria avorrit. Ells han guanyat la Copa i nosaltres la Lliga, la Supercopa i hem jugat la Final Four. Els resultats estan allà», va concloure. Amb ell s'acaba la visita d'estrelles en el bàsquet. Pròximament, futbol.H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT