PUBLICITAT

L'executiva dels Verds dimiteix en bloc a l'espera del Congrés

  • Escoda considera que no són «un equip suficientment cohesionat per tirar endavant»
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Membres dels Verds, amb Escoda a la dreta, el dia de l'enganxada de cartells de les eleccions generals 2011. Foto: TONY LARA

L' executiva dels Verds d'Andorra ha dimitit en bloc. Així es va decidir dimarts a la nit durant la celebració de la Comissió Permanent. Els motius de la decisió, segons va informar el partit en un comunicat, és facilitar la presentació de candidatures de cara al congrés que s'ha de celebrar aquesta tardor.

Durant la reunió mantinguda per la Comissió Permanent també es va formalitzar la dimissió de la fins ara presidenta Antònia Escoda, tal i com ja va anunciar ahir aquest rotatiu. La Comissió ha decidit nomenar a Isabel Lozano i Juli Fernàndez com a portaveus fins al Congrés, i de la comissió que treballarà en la preparació de la cita de la tardor.

una executiuva «forçada» / Va ser ahir quan es coneixia la dimissió d'Antònia Escoda, la qual ha esgrimit motius personals però també polítics per justificar la seva marxa. En la carta de dimissió feta pública ahir, Escoda explica que l'elecció de la darrera executiva –celebrada a mitjan de novembre de l'any passat després d'assistir al Congrés de París– va ser «com forçada» i afegeix que no creu que siguin «un equip suficientment cohesionat per a poder tirar endavant les coses en bones condicions».

Pel que fa a l'entrada dels Verds al Comú de la Massana, Escoda considera que és una oportunitat pel partit però reconeix que no té «ni la motivació, ni la capacitat ni el suport per a liderar-ho».

D'altra banda, la ja expresidenta al·lega també motius personals, «ja fa un any que tinc molts fronts oberts, i crec que es mereixen que hi dediqui tot el temps necessari»; i professionals, «hi ha canvis que he de fer i que no poden esperar més».

Per tot, «crec que ha arribat l'hora que deixi el meu lloc , i que assumeixi el lideratge un nou president/a, que estigui més motivat en aquesta nova etapa», conclou a la seva carta de dimissió.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT