PUBLICITAT

El Comitè Parroquial de DA a Escaldes es marca l'objectiu d'enfortir el partit

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Una trentena de persones, entre elles el cap de Govern, Toni Martí, va assistir dimarts a la reunió del Comitè Parroquial d'Escaldes-Engordany de Demòcrates per Andorra, en la que va fer-se balanç de la feina feta durant els primers sis mesos de l'any. En aquest sentit, van marcar-se com a objectius treballar per escoltar els ciutadans i enfortir el partit.

El secretari del Comitè, Èric Jover, va manifestar que l'objectiu d'aquest òrgan el primer mig any ha estat transmetre les preocupacions dels habitants de la parròquia a les diverses institucions, a més d'intentar donar resposta a tots els dubtes dels ciutadans.

De la seva banda, el president del Comitè, Josep Maria Garrido, va assegurar que en els pròxims mesos es multiplicaran els esforços per enfortir el partit i transmetre als ciutadans «els temes importants tant per la parròquia com pel país» i va indicar que es continuaran perfeccionant les relacions entre les diverses institucions on DA té representació.

Finalment, va intervenir Martí per manifestar que l'objectiu del Govern és equilibrar els comptes a final de legislatura.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT