PUBLICITAT

Escaldes ofereix visites guiades i amplia els horaris dels museus

  • El Comú contracta 24 joves per reforçar les tasques durant els mesos estivals
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un concert estiuenc, l'any passat. Foto: TONY LARA

El conseller de Turisme i Administració d'Escaldes-Engordany, Eduard Molné, va presentar ahir les activitats proposades per a aquest estiu a la parròquia. Les novetats són les visites guiades amb el personatge del Sisquet de Cal Sinquede, que es faran durant el dia a la part alta de la parròquia i a la nit a Engolasters, a un preu de sis euros. A més, aquest estiu el Centre d'Art d'Escaldes-Engordany i el Centre d'Interpretació de l'Aigua i del Madriu ampliaran els seus horaris obrint tots els diumenges de les 9.30 a les 13.30 hores.

D'altra banda, s'oferirà un itinerari urbà anomenat Històries d'aigua per descobrir el paisatge urbà del CIAM fins a Caldea, va informar l'ANA.

Finalment, se celebrarà el tradicional Colors de Música, durant la setmana del 9 al 14 de juliol hi haurà concerts de jazz a la plaça Coprínceps, i durant tot l'agost s'hi faran concerts de Músiques del món.

L'oferta d'activitats turístiques de la parròquia per l'estiu queda recollida en la guia On anem?, editada pel Comú, i de la qual se n'han fet 10.000 exemplars per arribar als visitants i als ciutadans d'Andorra.

CONTRACTACIONS D'EVENTUALS / D'altra banda, el Comú va informar que ha contractat 24 joves de 16 i 17 anys perquè treballin durant un mes, juliol o agost, fent tasques de suport per a la corporació. De les 61 sol·licituds rebudes, s'ha donat prioritat a les dels joves de la parròquia, de famílies monoparentals, o amb un dels progenitors que hagi perdut la feina. Així, s'han atorgat 24 places, dotze per a cada mes, que serviran perquè els joves tinguin un primer contacte amb el món laboral i per reforçar els espais i serveis comunals durant l'estiu. Les tasques que desenvoluparan els joves seran d'ajudant de jardiner, ajudant a l'Oficina de Turisme, al CIAM o al CAEE i a les recepcions dels espais comunals. Faran jornades de cinc hores diàries de dilluns a divendres, i la despesa total per al Comú és de 16.724 euros.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT