PUBLICITAT

La RFEVB baixa preus i l'Andorra decideix jugar la Superlliga

  • El descompte de 4.400 euros en les quotes, claus per no renunciar a la màxima categoria
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Javi Borrego, en un partit d'aquest curs en la Superlliga 2 als Serradells. Foto: ÀLEX LARA

El Club Vòlei Andorra ha decidit no renunciar a jugar la Superlliga gràcies a que la Real Federació Espanyola de Vòlei (RFEVB) ha decidit abaratir els preus de les inscripcions, a petició dels clubs. Si fins a la campanya passada la xifra ascendia a 26.000 euros a partir de la 2012-2013 hi haurà una rebaixa de 4.400 i passarà a costar-ne 21.600. No són els 20.000 que exigien els clubs, però aquesta xifra s'apropa massa i per això només l'Almoradí ha decidit fer la renúncia.

Avui era l'últim dia per formalitzar les inscripcions en la màxima categoria del vòlei espanyol però la RFEVB ha concedit una pròrroga i ha fixat la nova data en el 12 de juliol, dia que s'haurà de pagar el 50% de les quotes i el 3 d'agost la resta a més de l'aval –15.000 euros– per competir. D'aquesta manera equips com el Vigo, el Siete Islas o el propi CV Andorra tindran més temps per buscar els diners necessaris per jugar a la Superlliga. En el cas del club que presideix Nacho Maset la gran preocupació és buscar algun patrocinador privat. El que està clar és que en no haver efectuat la renúncia, si l'equip de Lluís Hillaire no tanca el pressupost per jugar la Superlliga haurà de jugar en la divisió més baixa de Catalunya. Començar de zero.

UN CAOS TOTAL / La rebaixa en les quotes fa anys que s'ha convertit en una lluita dels clubs contra la RFEVB. Una vegada acabada la campanya 2011-2012 la RFEVB va entregar un esborrany als clubs de la planificació del pròxim curs mantenint els preus de les quotes i aquests, després de debatre, van decidir replicar amb una proposta de rebaixa de 6.000 euros. La RFEVB encara no ha respost i de fet en l'assemblea va anunciar que no hi haurien canvis però ha utilitzat el terme «bonificacions» per anar fent descomptes en diferents apartats per arribar als 21.600. Una xifra que ha acabat convencent, sí, però ha faltat transparència.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT