PUBLICITAT

Heras confirma la participació en la Volta als Ports 2012

I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Roberto Heras ha efectuat la inscripció per a la Volta als Ports, segons va confirmar ahir el director de la cursa, Gerard Riart i amb ell vindrà el seu company d'equip en la Titan Desert, Raúl Fernández.

Riart va anunciar també que d'altres estrelles convidades com ara els professionals Xavier Florencio o Purito Rodríguez seran baixa: «M'han dit que si poden vindran a col·laborar en l'entrega de premis, però que no seran a la línia de sortida». Heras tindrà com a grans rivals en la lluita pel triomf corredors com Miguel Martínez, ciclista de la Seu que l'any passat va quedar tercer en la Marxa Tres Nacions i andorrans com David Fernández, David Albós i Guy Díaz.

Les inscripcions per la Volta als Ports, que es disputarà el diumenge vinent, ja estan tancades amb una xifra rècord de gairebé 300 inscrits. Si en els últims anys el final ha estat a Engolasters, aquest estiu serà a la Coma d'Arcalís després de 110 quilòmetres de recorregut amb inici a Santa Coloma i passant per la Rabassa, la Comella, Canillo i el Coll d'Ordino com a punts principals.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT