PUBLICITAT

Navarro, Sada i Claver es donen un respir al Nike Camp Andbank

  • Els tres internacional ultimen els dies de descans a Andorra abans de preparar amb Espanya els Jocs 2012
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La cinquantena de nens del primer torn del Nike Camp Andbanc de bàsquet que van assistir ahir a la presentació. Foto: ANDBANK

El 2012 és un d'aquells anys complert per als jugadors internacionals. Els Jocs Olímpics (Londres 2012) obliguen a compactar el calendari de competició i gairebé no tenen dies de vacances. Joan Carles la Bomba Navarro, Víctor Sada i Víctor Claver, tots tres inclosos en la convocatòria de Sergio Scariolo, són un clar exemple. Ahir se'ls va poder veure a Andorra, on ultimen els dies lliures després d'una lliga Endesa que per als jugadors del Regal Barça va acabar el 16 de juny i per al del Valencia Basket quinze dies abans. Han estat alguns dels cracks convidats pel Nike Camp Andbanc i només hi podran ser un parell de dies... No hi ha temps per a més ja que demà han de ser a Madrid perquè divendres hi ha la presentació de la selecció espanyola i comença la preparació per a Londres.

Tots tres anaven vestits d'estiu, amb cares relaxades i moltes ganes de broma en la seu d'Andbanc, on van fer la presentació de l'estada amb tots els nens que s'han apuntat al primer torn de bàsquet. I va ser una trobada molt divertida, amb gran part de les preguntes realitzades pels joves, algunes d'elles originals, com la d'un que va preguntar a Sada i Navarro: «?Mireu a les animadores de reüll?». «Home, alguna sí perquè balla molt bé», va respondre Sada enmig d'una riallada general. «Alguna vegada en el calentament previ, perquè xoques amb elles...», van ser les paraules de la Bomba.

L'NBA també va centrar gran part de la curiositat dels nens. Claver va reconèixer que l'opció NBA està allà, han hagut contactes però espera una oferta en ferm: «Portland té els meus drets. Aquest any ha mostrat més interés perquè hi vagi però fins que no em diguin res de manera oficial no puc dir res. Ara les condicions no són les mateixes que quan em van escollir al draft i a més, aquí tinc contracte amb el València».

Sada, que en quatre dies finalitzarà contracte amb el Barça, també sona per acabar a l'altra banda de l'Atlàntic, al costat de Marc Gasol: «La voluntat de seguir al Barça hi és però estem negociant. Amb Memphis hem parlat alguna cosa i estic a l'espera».

Navarro, per contra, ja va jugar als Grizzlies i va dir la seva... D'una manera graciosa: «No hi ha molt a fer allà, la veritat», va dir a mode de consell cap a Sada. «Espero que surti sigui pel seu bé. No deixa de ser l'NBA, que jo ja l'he viscuda però ell no. A més ara l'equip està millor que quan vaig anar jo».

La quinzena edició del Nike Camp Andbank comença, doncs, de la millor manera per a la canalla. Avui serà el torn del base del Madrid Sergi Llull –un altre dels convocats per Scariolo– i un jugador de futur com l'aler del Barça Rabaseda també es deixarà veure.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT