PUBLICITAT

Les seleccions d'handbol ja són a Encamp preparant els Jocs

  • Els dos seleccionadors, Valero Ribera i Dueñas, se centren en el treball físic
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Jugadors i cos tècnic de les dues seleccions espanyoles, ahir. Foto: COMÚ D'ENCAMP

Encamp, a l'igual que la capital, també té aquests dies alguns dels que seran protagonistes als Jocs Olímpics de Londres. Es tracta dels combinats espanyols d'handbol. Tant el femení de Jorge Dueñas com el masculí de Valero Ribera.

Dueñas, debutant en una estada al Principat va tirar floretes amb totes les coses que s'aprecien d'Andorra: «és un lloc perfecte per les seves característiques: tranquil·litat, treball en altura, un clima no tan calorós i hotel i instal·lacions esportives molt a prop». La preparació acaba de començar per a ells , per tant ara el seleccionador té clara la metodologia de treball dels pròxims dies: «Ens centrarem en el treball físic; serà important perquè a Londres pràcticament hi ha un dia partit i l'altre descans, i ens ha tocat el pitjor sorteig possible».

Ribera, acompanyat pel campità Hombrados, també va parlar de la sort amb el bombo: «No hem tingut gens de fortuna però si vols arribar a la final tard o d'hora has de jugar amb els millors. El porter, de la seva banda, va parlar dels Jocs com «la il·lusió de qualsevol esportista» i no va voler posicionar-se amb l'objectiu fixat: «Intentarem arribar el més lluny possible». Una obvietat, però Espanya té un equip campió.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT