PUBLICITAT

El Campus Carles Riba es tenyirà de nou de blaugrana

I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

El FC Barcelona Alusport ha viscut una temporada de llegenda amb la consecució de la Lliga, Copa del Rei, Copa d'Espanya i Copa de la UEFA. Tot. I el Campus Carles Riba tindrà el luxe de comptar amb dues de les estrelles blaugranes com són Javi Rodríguez i Saad. «Algú més [del Barça] també vindrà. Lozano, Lin... Ja veurem», va avançar Carles Riba. L'ex entrenador del FC Andorra també ha rebut la confirmació dels tècnics Sito Rivera, Víctor Acosta, Sergi Mullor i jugadors tricolors com Aitor Rubio o Nacho Llamas.

Tanta estrella acumulada ha fet que un any més l'interès es dispari fins el punt que amb 200 inscrits s'hagi de tancar l'aixeta: «Hem hagut de deixar prop de 70 fora perquè preferim treballar amb grups reduïts i per qüestions d'espai tampoc podem assumir-ne més», va lamentar-se Riba.

Aquest any hi hauran uns 90 nens andorrans i uns 100 de fora, alguns provinents de Màlaga i Santander, llocs ja a una distància important respecte d'Andorra. El campus està adreçat a joves d'entre 7 i 16 anys, el primer torn es farà de l'1 al 7 de juliol i el segon, del 8 al 14 de mateix mes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT